Blogger Widgets

Tanda Usus Kotor

Tahukah anda?

perut buncit bukan disebabkan LEMAK?  

Perut Buncit berpunca dari USUS yg KOTOR sehingga membentuk lapisan dinding usus yang TEBAL



==========================
TANDA-TANDA USUS KOTOR
==========================

:point_righ

  • Cepat rasa lapar
  • Selalu kentut
  • Nafas berbau
  • Perut buncit
  • Wajah kusam
  • Angin dlm badan
  • Gastrik
  • Radang hati
  • Gatal-gatal kulit
  • Sakit kepala 
  • Penat& lemah
  • Cepat marah 



Bagaimana cara nak bersihkan usus???

Nak BERSIHKAN usus?
Nak SIHAT???

gunakan set combo detoks terlaris edaran Forever Living Product

Aloe Vera Gel dan Forever Artic Sea





 πŸ‘‰nak diskaun 15%?
πŸ‘‰nak diskaun 35%?

πŸ’˜ Nak dapatkan produk?

πŸ’˜ Nak jadi ahli?
πŸ’˜Nak jadi pengedar dan bina rangkaian bisnes?

Anda pilih. Saya boleh uruskan untuk anda. πŸ˜‰

Peluang baik, kena rebut cepat-cepat,tau! 😁
πŸ“² 016 6603741
πŸ“² 016 6603741
πŸ“² 016 6603741

#foreverlivingproduct
#aloveraputrajaya







● call/whatsapp/telegram 016 6603741 ●

Share this PostPin ThisEmail This

Forever Artic Sea


Apa itu Kolestrol?

Kolestrol adalah molekul sejenis lipid yang terdapat dalam aliran darah dan sel tubuh. Kolestrol dihasilkan oleh hati dan diperlukan untuk proses metabolisme tubuh, seperti membantu pembentukan sel baru dan hormon. Namun, jangan sampai berlebihan!

Kolestrol yang berlebihan dapat mengakibatkan pengumpulan lemak dalam darah yang dapat menyumbat pembuluh darah. Akhirnya, jantung dan otak akan kekurangan pasukan darah yang dapat menimbulkan risiko serangan jantung dan strok. Kadar kolestrol yang terlalu tinggi dalam darah disebut hiperkolesterolemia. 

Ada beberapa jenis kolestrol. 


  • Low Density Lipoprotein (LDL) yang disebut pula kolestrol jahat. LDL mengandung 75% kolestrol dan hanya sedikit protein. LDL berperan untuk mengalirkan kolesterol ke seluruh tubuh. Kadar LDL yang berlebihan dapat menyebabkan penumpukan lemak di dinding arteri.
  • High-Density Lipoprotein (HDL), dikenal sebagai kolestrol baik. HDL mengandungi banyak protein dan mengalirkan 20-30% kolesterol ke seluruh tubuh. HDL berperanan untuk membuang kolesterol yang berlebihan dari sel dan dinding arteri serta membawa kolestrol kembali ke hati untuk dibuang.


Keperluan Kolestrol dalam Badan.

Badan kita memang memerlukan kolestrol tapi kolestrol yang baik (HDL) bukan kolestrol jahat (LDL). Tapi malangnya badan kita tidak dapat menghasilkan kolestrol yang baik (HDL) ni dalam jumlah yang mencukupi. 


Meningkatkan sumber Kolestrol Baik (HDL).

Salah satu caranya ialah memilih makanan yang kaya dengan asid lemak Omega 3, daging, telur dan produk tenusu. . Minyak ikan mengandungi asid Dokosaheksanoik (DHA) dan asid eicosapentaenoic (EPA). Bagi bayi, sumber EPA dan DHA ini boleh didapati daripada susu ibu.

Tetapi gaya hidup moden kini, amalan pemakanan makanan segera, diet tidak seimbang, makanan berminyak dan tinggi kadar gula menyumbang kepada faktor tubuh sukar untuk mendapatkan makanan yang berkhasiat yang sesuai dengan kadar keperluan kolestrol baik (HDL). 


Kini, dengan adanya produk Arctic Sea keluaran Forever Living dapat membantu kita mendapatkan sumber HDL dengan lebih efektif dan berkesan membantu fungsi HDL dalam tubuh.

Forever Arctic Sea

Forever Arctic Sea adalah softgel campuran Minyak Ikan (Omega 3) dan Minyak Zaitun (Omega 9) yang telah dipatenkan/dihakcipta oleh Syarikat Forever Living. Jadi anda tidak akan dapat jumpa satu produk pun di dalam pasaran yang ada campuran Omega 3 dan Omega 9 dalam satu softgel. Ia juga mempunyai Vitamin E yang baik untuk kulit dan bebas merkuri.



Produk ini dinamakan Arctic Sea kerana Minyak Ikan (Omega 3) yang digunakan adalah diambil dari ikan daripada Laut Antartika atau Laut Arctic. Laut Artic adalah bersuhu sejuk, bebas daripada pencemaran dan bebas mercury.



Kebaikan Artic Sea (Minyak Ikan + Minyak Zaitun)


Apa fungsi Minyak Ikan (Omega 3) dan Minyak Zaitun (Omega 9). 

Untuk pengetahuan anda:
  • Minyak Ikan (Omega 3) mampu untuk mencairkan kolestrol-kolestrol jahat (LDL) yang menempel di permukaan saluran darah kita; dan 
  • Minyak Zaitun (Omega 9) pula dapat menembusi ke dalam lapisan kolestrol-kolestrol jahat (LDL) yang paling dalam/bawah ini (yang menempel di saluran darah kita) dan merungkaikan ia dari dalam/bawah.

Artic Sea merupakan kombinasi minyak ikan Salmon asli dan minyak Zaitun membekalkan asid perlu (EFA) Omega 3 dan 9, ia membantu mempertingkatkan ketahanan badan, memelihara kesihatan kardiovaskular, memelihara kesihatan kullit, mengurangkan keradangan, mengawal atur fungsi sistem saraf dan meredakan kesakitan. EFA adalah lemak yang mesti diperolehi daripada diet anda. Gabungan minyak ikan dan minyak zaiton menjadikannya satu produk EFA yang seimbang dan berkesan.

Berpotensi membantu mengurangkan artritis, darah tinggi, kesukaran belajar dan masalah kulit.

Kenapa mesti Forever Arctic Sea

  • Forever Artic Sea  mendapat Pensijilan Halal IFANCA (badan persijilan halal yang diiktiraf JAKIM) 
  • Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) — selamat dan bebas dari bahan terlarang
  • Mengandungi 100% minyak ikan lautan Arctic + minyak zaitun asli 
  • Campuran Minyak Ikan (Omega 3) dan Minyak Zaitun (Omega 9) yang telah dipatenkan (esklusif dari Forever Living Product)
  • Menggunakan minyak lautan Arctic — berkhasiat, tinggi kualiti, bebas pencemaran & bebas merkuri
  • Terdapat dua jenis asid lemak penting Omega 3 & 9 dalam satu kapsul — lebih berkesan mencairkan kolesterol dalam salur darah
  • Terbukti berkesan untuk pelbagai masalah kesihatan (produk ini mempunyai ribuan testimoni dari seluruh dunia)
  • Mengandungi 750 mg minyak ikan dan 250 mg minyak zaitun setiap kapsul - lebih mudah untuk menikmati khasiatnya
  • Harga minyak ikan & minyak zaitun nilai tinggi termurah di pasaran — lebih nilai untuk kesihatan anda
  • Harga lebih jimat apabila anda menjadi ahli — diskaun 15% – 48%!

Khasiat minyak ikan dan minyak zaitun dalam Forever Arctic Sea membantu dalam Ikhtiar untuk:

  • Melancarkan saluran darah
  • Mencegah kolestrol jahat (LDL) pada saluran darah - Masalah kolestrol berlebihan
  • Membantu menyokong tahap kolesterol dan trigliserida yang sihat
  • Menurunkan berat badan
  • Orang yang menghadapi sakit jantung
  • Orang yang mengalami strok
  • Orang yang mengalami tekanan darah tinggi
  • Orang yang menghidap Diabetes (kencing manis)
  • Meninggikan tahap kecerdasan otak
  • Mencantikkan kulit
  • Mencerahkan penglihatan
  • Melegakan kesakitan kerana bersifat anti keradangan
  • Mengawal dengkur, jerawat, senggugut
  • Menghilangkan Sembelit 


Kandungan Bahan Forever Arctic Sea


Bahan Utama

Minyak ikan 750mg — ikan salmon, ikan bilis & ikan kod lautan Arctic
Minyak zaitun 250mg

Bahan tambahan

Vitamin E (antioksidan), softgel (halal gelatin, glycerin, water)

1 softgel Forever Arctic Sea mengandungi kandungan EPA sebanyak 225mg, DHA sebanyak 150mg dan Oleic Acid (daripada Minyak Zaitun) sebanyak 150mg. 

Kelebihan Tambahan

Saiz soft gel Arctic Sea yang lebih kecil daripada saiz biasa membuatkan ianya senang ditelan serta TIADA RASA IKAN. Jadi, pengguna tidak perlu risau akan rasa hanyir dan rasa berminyak bila makan soft gel ini.

Siapa Yang Sesuai Makan Forever Arctic Sea

Dari bayi 6 bulan sehinggalah ke warga emas. Bayi berumur 6 bulan ke atas dan kanak2 yang tidak pandai menelan kapsul boleh diberi dengan memecahkan kapsul dan diberi minyak menggunakan sudu.


Dos yang dicadangkan untuk Mengambil Forever Arctic Sea

Cara Pengambilan:
Dewasa – 1 kapsul pagi sebelum makan 1 kapsul malam sebelum tidur
Kanak-kanak (12 tahun ke bawah) – 1 kapsul pagi 1 kapsul malam
Kanak-kanak 1-6 tahun – 1 kapsul pagi
Bayi 6 bulan ke atas  –  1 kapsul pagi (pecahkan ambil minyak)
Bagi yang ingin mengurangkan berat badan, dinasihatkan makan malam sebelum jam 8 malam supaya Arctic Sea dapatkan menjalankan fungsinya dengan lebih cekap.


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
*** Penafian : Hasil bagi setiap individu adalah berbeza



Tahukah Anda?

Gabungan pengambilan Aloe Vera Gel serta Artic sea adalah set combo Detoks terbaik di dalam ikhtiar membuang toksin dalam badan. 
Ia juga efisien di dalam proses menurunkan berat badan yang berkesan.


dapatkan info Aloe Vera Gel di >> Aloe Vera Gel


 πŸ‘‰nak diskaun 15%?
πŸ‘‰nak diskaun 35%?

πŸ’˜ Nak dapatkan produk?

πŸ’˜ Nak jadi ahli?
πŸ’˜Nak jadi pengedar dan bina rangkaian bisnes?

Anda pilih. Saya boleh uruskan untuk anda. πŸ˜‰

Peluang baik, kena rebut cepat-cepat,tau! 😁
πŸ“² 016 6603741
πŸ“² 016 6603741
πŸ“² 016 6603741

#foreverlivingproduct
#aloveraputrajaya

● call/whatsapp/telegram 016 6603741 ●

Share this PostPin ThisEmail This

Aloe Vera Gel






Perut adalah tempat longgokan pelbagai bahan toksin yang terkumpul di usus. Panjang usus manusia adalah seperti berikut:

usus kecil — 7 meter
usus besar — 1.5 meter
Panjang keseluruhan organ pencernaan @ usus kita ialah 8.5 meter!!


Sisa makanan yang melalui usus pastinya tidak semua akan dikeluarkan sebagai najis. Ada sisa makanan yang mendap dan melekat di celah pelipatan usus yang panjang itu dan menjadi kerak bertoksin.

Sebab itu Rasulullah s.a.w.  pernah bersabda 
"perut adalah punca segala penyakit"!


Bahan toksin dari sisa mendapan makanan yang melekat pada dinding usus akan diserap kembali ke dalam saluran darah dan menyebabkan pelbagai penyakit. Sebab itu kita perlu cuci usus kita.

Tahukah anda?
Aloe Vera Gel adalah produk terbaik di dunia yang membantu mencuci usus anda dengan berkesan.

 Kenapa Mesti Pilih Aloe Vera Gel keluaran Forever Living?


  • AVG Mendapat pengesahan Majlis Sains Aloe Antarabangsa (IASC) kerana mengandungi AloeVera tulen dan semulajadi
  • Telah mendapat Persijilan Halal daripada INFANCA (satu badan Halal antarabangsa yang diiktiraf oleh JAKIM)
  • Sangat berbaloi dengan Harga yang diberikan kerana kualiti yang tinggi
  • Produk dihasilkan melalui proses penstabilan berpatern. Boleh disesuaikan untuk semua golongan kerana ia mudah diserap dalam badan.
  • Hanya Menggunakan spesis Aloe terbaik iaitu Aloe Barbadensis Miller
  • Hanya menggunakan Gel yang terkandung dalam Daun Aloe dan tiada bahan tambahan
  • Perladangan sendiri milik Forever Living - tanaman secara organik
  • Mengandungi Prebiotic yang meningkatkan keberkesanan Forever Active Probiotic yang membantu sistem penghadaman. Ia menggalakkan sistem penghadaman yang sihat - memelihara dan menyokong sistem pencernaan dan keimunan
  • Meningkatkan sistem imun dalam badan - ia membina tisu dan sel dalam badan, meningkatkan anti bakteria, anti virus dan anti kulat.
  • Membantu menyahtoksik tubuh
  • Meningkatkan penyerapan nutrien dengan usus yang bersih
  • Ciri-ciri anti Keradangan
  • Meningkatkan tahap tenaga

Kandungan Aloe Vera Gel (AVG)



  • AVG mempunyai kandungan Lignin yang mempunyai daya penembusan yang tinggi. 
  • Mengandungi Vitamin A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D dan E yang mampu membekal Nutrien dan memperbaiki sel-sel yang rosak
  • Mengandungi 20 asid amino yang diperlukan, 7 vitamin, 9 mineral, 8 enzim dan 2 hormon yang membantu tubuh anda menyerap lebih banyak nutrien daripada makanan dan akan membuatkan tubuh badan lebih aktif dan bertenaga. Asid `chrysophanic’ pula dapat merawat ulser dan membantu mempercepatkan proses penghadaman. 
  • Mengandungi polisakarida dan monosakarida akan melindungi kulit dan melambatkan proses penuaan sekaligus membantu kulit kelihatan lebih muda serta dapat mengekalkan keremajaan kulit. Antioksidan dalam aloe vera seperti beta karotena, vitamin C, E, B12 serta selenium juga berfungsi sebagai anti penuaan.
  • Mengandungi Mukopolisakarida yang dapat memulihkan keradangan seperti ulser, gastrik dan arthritis serta berfungsi sebagai anti bakteria dan agen anti virus yang kuat. Komponen `acemannan’  dalam aloe vera pula menggalakkan penghasilan sel T-limfosit dan membina sistem pertahanan badan anda.
  • Mengandungi sponins dan glikosit (Glycoytes) yang mempunyai kandungan bahan yang berfungsi sebagai agen pembersih dan antiseptik. Glucomannana dan mannose membantu merendahkan kandungan glukos dalam badan terutama pesakit diabetes dan paras lipid darah pada pesakit yang menghidap Hyperlipidaemia.

Bahan tambahan

Sorbitol, Asid askorbik (Antioksidan), Asid Sitrik, Xanthan Gum, Tokoferol (Antioxidan), Sodium Benzoate 0.049% w/w  (membantu melindungi rasa & kesegaran)


Kerana Kandungannya yang bermutu tinggi ini, 

AVG sangat bagus dan sesuai untuk:

Orang sihat yang ingin mengekalkan tahap kesihatannya.
Orang yang menghadapi masalah kesihatan bagi membantu dalam proses penyembuhan.


Aloe Vera Gel dapat membantu Ikhtiar dalam:

  • Mengawal kencing manis @ diabetes
  • Mengurangkan tahap kolesterol
  • Melegakan keradangan sendi @ arthritis
  • Mengawal keradangan ulser dan gout
  • Melegakan kerengsaan usus & buasir
  • Melegakan gangguan pencernaan & Crohn
  • Menggalakkan penyembuhan usus
  • Melancarkan usus & merawat sembelit
  • Melindungi saluran pencernaan
  • Mengalkalikan badan yang berasid
  • Mengimbangi tekanan darah tinggi
  • Mencegah & merawat keputihan
  • Mencegah penyakit batu karang
  • Melindungi buah pinggang dari penyakit
  • Meningkatkan penyerapan nutrien
  • Membantu penghapusan kanser & tumor
  • Mempercepatkan penyembuhan luka
  • Mengurangkan & menyembuhkan sakit gigi
  • Memberhentikan pendarahan gusi
  • Memastikan badan segar & bertenaga
  • Mempercepat pemulihan kecederaan fizikal
  • Menggantikan elektrolit tubuh dengan cepat
  • Membekalkan vitamin & mineral semulajadi
  • Membekalkan enzim & glikonutrien
  • Menyuburkan rahim & sistem peranakan
  • Melembabkan & mencantikkan kulit
  • Merawat jerawat & kesan selaran matahari
  • Merawat eczema & penyakit kulit
  • Memberhentikan alahan dengan cepat
  • Melegakan kesan penyakit auto-imun


Jenis - Jenis Aloe Vera Gel



Terdapat dalam 3 pilihan perasa iaitu:

1. Aloe Vera Gel
2. Aloe Berry Nectar
3. Aloe Bits n Peaches



Aloe Vera Gel

Jus aloe vera gel yang distabilkan 100% hampir sama dengan jus lidah buaya semulajadi. Mengandungi lebih daripada 200 sebatian berbeza yang menyediakan makanan tambahan yang sempurna untuk diet yang seimbang.

Mengandungi Aloe Vera distabilkan 100% dan vitamin antipengoksida A & C yang boleh membantu membersihkan sistem gastrousus, menguatkan sistem imun, merangsang penyembuhan (pertumbuhan semula sel) dan mengurangkan keradangan. Ia juga bertindak sebagai bahantara yang amat baik untuk mengangkut nutrien yang terkandung dalam kranberi kepada sel-sel tubuh.

Flavonoid Proanthocyanidin yang boleh membantu menghalang bakteria berbahaya daripada melekat pada dinding saluran kencing, oleh itu menolong mengekalkan saluran kencing yang sihat dan menstabilkan hormon.

Tahap vitamin A dan C yang tinggi serta pycnogenol, antioksida yang berguna untuk melindungi kolagen. Kolagen memainkan peranan penting bagi mengekalkan keanjalan kulit.




Aloe Berry Nectar

Nikmati khasiat jus aloe vera gel yang distabilkan dan ditambah dengan campuran epal manis dan jus kranberi yang menyegarkan. Rasa jus aloe vera gel dan buah yang enak adalah pilihan yang hebat untuk kanak-kanak.


Forever Aloe Berry Nectar ialah produk yang mengandungi penambahan 
faedah cranberry dan epal! Ia mengandungi lebih daripada 200 sebatian. 
Produk yang dihasilkan melalui proses penstabilan berpaten. Ini adalah 
produk aloe vera pertama yang menerima sijil pengiktirafan oleh 
International Aloe Science Council.

Selain reputasi Forever Aloe Berry Nectar sebagai pembersih untuk saluran kencing, cranberry memberikan kandungan vitamin C yang tinggi. Ia juga adalah sumber semula jadi proanthocyanidins sihat.Jus epal pula mengandungi banyak flavonoid dan pektin.

Forever Aloe Berry Nectar boleh diminum dengan makanan lain atau diminum terus kerana rasanya yang benar-benar lazat secara semula jadi yang mana disediakan daripada campuran cranberry segar dan manis serta epal lunak. Ia ditambah fruktosa (gula buah-buahan semula jadi) untuk memaniskan, sesuai dengan citarasa orang dewasa juga kanak-kanak!












Aloe Bits n Peaches

Mengandungi 100% jus aloe vera gel asli yang distabilkan dan ditambah dengan kebaikan buah pic segar yang kaya dengan antioksidan dan vitamin A. Jus ini mengandungi ketulan buah pic segar untuk kesihatan anda seisi keluarga.


Sedap diminum dan amat digemari oleh kanak-kanak dan juga orang dewasa.
Buah pic mengandungi karotenoid yang berharga sebagai antioksidan dan sumber vitamin A  (dalam bentuk prekursor karotenoid), C dan E yang bermanfaat untuk sistem imun dalam badan dan kulit yang sihat. Boleh diminum bersama ais atau dicampur dengan jus buah-buahan.

Kaya dengan serat untuk membantu sembelit. Ia juga sangat membantu dalam masalah gusi dan tekak.



SIAPA YANG SESUAI MENGAMBILNYA? 

Dari kanak-kanak 1 tahun ke atas sehinggalah ke warga emas  

ATURAN PENGAMBILAN 

  • Dewasa  60ml pagi sebelum makan 60ml malam sebelum tidur 
  • Kanak-kanak (12 tahun ke bawah) 40ml pagi 40ml malam 
  • Kanak-kanak 3-6 tahun 30ml pagi 30ml malam 
  • Kanak-kanak 1 tahun ke atas 30ml ambil sekali sehari 

Tahukah Anda?

Gabungan pengambilan Aloe Vera Gel serta Artic sea adalah set combo Detoks terbaik di dalam ikhtiar membuang toksin dalam badan. 
Ia juga efisien di dalam proses menurunkan berat badan yang berkesan.



dapatkan info Forever Artic Sea di >> Forever Artic Sea


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
*** Penafian : Hasil bagi setiap individu adalah berbeza


 πŸ‘‰nak diskaun 15%?
πŸ‘‰nak diskaun 35%?

πŸ’˜ Nak dapatkan produk?

πŸ’˜ Nak jadi ahli?
πŸ’˜Nak jadi pengedar dan bina rangkaian bisnes?

Anda pilih. Saya boleh uruskan untuk anda. πŸ˜‰

Peluang baik, kena rebut cepat-cepat,tau! 😁
πŸ“² 016 6603741
πŸ“² 016 6603741
πŸ“² 016 6603741

#foreverlivingproduct
#aloveraputrajaya

● call/whatsapp/telegram 016 6603741 ●

Share this PostPin ThisEmail This

PWTC 29/11 - 3/12/2016

Perhimpunan Agung UMNO di PWTC 

Baru-baru ni team kami dapat peluang buka booth di PWTC sempena perhimpunan Agung UMNO..

Berkampung di sana berjumpa dengan customer dari seluruh Malaysia sambil menyebarkan manfaat Alovera memang best. customer semua sporting dan ramai grab promo daftar ahli dan terus beli produk dengan harga ahli jugak.

Alhamdulillah, ramai dah tau kebaikan dan kewujudan produk yang berkualiti ni. cuma tak tau dari mana nak dapatkan stok yang original.
jangan risau, saya menyediakan perkhidmatan membeli dan pos produk terus ke rumah anda. maka anda tak perlu pening-pening nak fikir pergi ke branch beli barang. Masalah Duit minyak, duit tol, takda masa, branch jauh dan sebagainya tak wujud lagi. Anda cuma perlu sign up keahlian dengan saya dan bayar duit pos sahaja. 

Anda nak menjual? boleh juga.. kami tolong poskan produk direct kepada customer anda..

mudah kan??

Suasana meriah sangat gambar yang dapat ambil pon tak banyak sebab bila dah kena serbu masing-masing dah tak sempat nak posing. 



Masing2 datang pagi-pagi buat persediaan awal supaya tak kelam kabut bila kena serbu.








Antara customer yang grab promo masuk ahli free sebotol Aloe Vera Gel dan starter Kit.




puan Alauyah dan husband ni tinggal di sabah. dari rumah mereka nak ke branch Forever di KK mengambil masa 1jam lebih untuk sampai. Mereka memilih saya sebagai trusted seller untuk mengeposkan stok mereka setiap bulan.

Anda menghadapi masalah nak ke branch?
jangan risau.. saya boleh tolong beli dan pos untuk anda.


Ini Nora. beliau adalah Upper Line saya dalam Forever Living. UpLine saya adalah Kak Amalina. tapi beliau tak dapat datang. dalam bisness ni upline dan downline sentiasa saling bantu untuk sama-sama naikkan sales. Nora sanggup turun dari Kuantan dan sama-sama berkampung kat PWTC untuk mantapkan lagi team kami. Uolls nak join team kami? jom join.. mesti meriah... tak tau takpe, sama-sama kita belajar.





Yang kat tengah tu Miza. Miza share dengan kami buka booth kat sini. Dia jual blouse dan palazo. Tapi beliau nampak peluang bisnes dalam Forever ni. sekarang dah join ahli dan sama-sama nak buat sales jugak.



Orang kuat Booth PWTC.
Nora- Nurul -Ummi
hehehe

Thanks team... lain kali kita kolaborasi bersama lagi ye..
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜πŸ˜



Berminat dengan rangkaian produk Forever?

:point_right

πŸ‘‰nak diskaun 15%?
:point_right:πŸ˜πŸ‘‰nak diskaun 35%?

:point_right:πŸ’˜πŸ’˜ Nak jadi ahli?
:point_right:NπŸ’˜Nak jadi pengedar dan bina rangkaian bisnes?

Anda pilih. Saya boleh uruskan untuk anda. :wink::wink::wink:

Peluang baik, kena rebut cepat-cepat,tau! :smiley:
:calling:πŸ“² 016 6603741
:calling:πŸ“² 016 6603741
:calling:πŸ“² 016 6603741


#foreverlivingproduct
#aloveraputrajaya








● call/whatsapp/telegram 016 6603741 ●

Share this PostPin ThisEmail This

Pengesahan Dan Pengiktirafan



Forever Living  adalah syarikat yang sangat mementingkan kualiti produk yang dihasilkan dan dipasarkan kepada pengguna. Forever mempunyai SOP (Standard Operating Procedure) yang amat ketat ketika proses penanaman, pemprosesan bahan mentah, pembungkusan produk, pengedaran, pengawasan kualiti (QA/QC) dan lain-lain.


Selain daripada pengurusan dari dalam Forever Living juga menggunakan khidmat pakar dari luar untuk mengesahkan dan mengiktiraf kualiti produk Forever Living.

Berikut adalah Antara senarai pengiktirafan yang telah Forever Living Products perolehi:
  1. International Aloe Science Council (IASC)
  2. Islamic Food and Nutrition Council of America (IFANCA)
  3. ISO14001: Environmental Management System
  4. ISO9001-2000: Quality Management System
  5. OHSAS 18001-1999: Workplace Health and Safety
  6. KOSHER
  7. Symbol of National Quality (Taiwan)
  8. PETA Cruelty Free
  9. Food and Drug Administration (FDA)
  10. Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
  11. Superbrands Award (Singapore & Hong Kong)
  12. National Biotechnology & Medical Care Quality Award (Taiwan)
  13. NFS International (GMP)
  14. NFS International (GMP for Sport)
  15. Malaysia Halal Certificate (JAKIM) 






Melalui pengiktirafan yang ada anda tak perlu ragu-ragu lagi!

adakah anda berminat??
hubungi saya sekarang...
Ummi Aliah Bahudin
Forever Business Owner

call / whatsapp / telegram 016 6603741


FB Page: Alovera Putrajaya

***
COD AREA
Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan,
Dengkil, Sepang, Nilai

POSTAGE
Seluruh Malaysia & Semenanjung Malaysia
*1-2 Barang Rm15
3 Barang ke atas FREE POSTAGE

***
Alhamdulillah

Semoga Sihat Selalu 😍😍😍:heart_eyes: =


● call/whatsapp/telegram 016 6603741 ●

Share this PostPin ThisEmail This

Hubungi Kami





Ummi Aliah Bahudin
Forever Business Owner

call / whatsapp / telegram 016 6603741

FB Page: Alovera Putrajaya


***

COD AREA
Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan,
Dengkil, Sepang, Nilai

POSTAGE
Seluruh Malaysia & Semenanjung Malaysia
*1-2 Barang Rm15
3 Barang ke atas FREE POSTAGE

***

Alhamdulillah
Semoga Sihat Selalu 😍😍😍:heart_eyes: =

● call/whatsapp/telegram 016 6603741 ●

Share this PostPin ThisEmail This

Kenapa Forever?

KENAPA MESTI PILIH FOREVER LIVING?



Forever ditubuhkan semenjak 1978, well establish, diiktiraf di 160 buah negara, kini Forever mempunya berjuta FBO (Forever Business Owner) di seluruh dunia, membina multibillionaires.

Pengurusan perniagaan Forever semuanya secara cash. Semua bangunan headquarters seluruh dunia, kebanyakannya heritage negara dibeli secara cash dan dipelihara. ↪ tiada hutang

Produk2 Forever semuanya berasaskan aloe vera dan hasil penternakan madu. Forever merupakan pengeluar dan pembekal 92.5% aloe vera di dunia dan penternak lebah terbesar dunia di gurun sonoran yang menghasilkan madu gred AA. Ini bermakna keluaran Produk aloevera dan madu tersebut di seluruh dunia di monopoli oleh Forever.

Lebih 200 produk keluaran Forever adalah menyeluruh dari hujung rambut sampai hujung kaki. Dalaman dan luaran. Ia mempunyai Repeat sales yang tinggi kerana produknya sangat berkualiti.

Kesemuanya produk keluaran Forever mendapat pengiktirafan IFANCA - pengesahan halal dunia, serta pengiktirafan dari pelbagai institusi dan agensi.

:earth_afri33 FAKTOR PENTING untuk terlibat dalam bisnes

  1. SYARIKAT
  2. PRODUK
  3. PELAN PEMASARAN
:tel

   
      SYARIKAT
Kukuh? Hutang? Berapa lama bertahan?
  • Forever Living sudah wujud dari 1978 (38 tahun) 
  • Forever Living sudah berada di 160++ buah negara (hampir seluruh dunia)
  • Forever Living  free shareholder tiada hutang, bangunan2 Forever Living dibayar cash

:honey_pot:PRODUK (Forever Living Product - FLP)


  • Dari hujung rambut ke hujung kaki, dalaman & luaran
  • Kegunaan harian (akan habis & refill) (repeat sales tinggi)
  • FLP memonopoli pasaran dunia  (Lebah & Aloe Vera) 2 asas terpenting dlm bidang kecantikan kesihatan & kehidupan
  • Pengeluar Aloe vera 92.5% dunia
  • 5000 ekar di republik dominica bersamaan 2x peta Singapore, Texas & Mexico
  • Apabila memonopoli dpt beri harga murah jadi pengguna akan cari yg lebih murah serta kualitinya terjamin
  • Semua produk di PATTERNTED dihakcipta, ia tidak boleh ditiru oleh mana2 company even mereka kaya raya
  • Produk sunnah (Madu, minyak zaitun)
  • Produk sepanjang zaman bukan bermusim
  • Kesemuanya produk keluaran Forever mendapat pengiktirafan IFANCA - pengesahan halal dunia, serta pengiktirafan dari pelbagai institusi dan agensi.

:honey_pot: PELAN PEMASARAN


  • SIMPLE 
➤ Step by step, tidak memaksa..

  • DUPLICABLE 
➤ Buat kerja yang sama namun hasilnya semakin bertambah

  • PROFITABLE
:sunny: ➤ Untung runcit 15%-48%
➤ New distributor pricing profit
:sunny: ➤ New distributor bonus
:sunny: ➤ Personal bonus
:sunny: ➤ Leadership bonus
:sunny: ➤ F2D earned incentive program
:sunny: ➤ Chairman bonus

  • FUN :womans_hat:
➤ Seronok sharing & caring
➤ Kongsi testimoni2 kejayaan
➤ Dapat bantu kesihatan, kewangan & kehidupan
➤ Pergi melancong percuma bernilai RM50k untuk 2 org


KEISTIMEWAAN AHLI

:revolving_hearts: πŸ’›Biasa
:revolving_hearts: πŸ’›VIP



:deciduous_tree::deciduous_tree: πŸ’˜AHLI BIASA :deciduous_tree::deciduous_tree:
:chestnut: ➧ RM90 registration
:chestnut: ➧ Free 1 botol AVG
:chestnut: ➧ Keahlian seumur hidup
:chestnut: ➧ Boleh beli produk di seluruh dunia FLP dgn diskaun member 15% seumur hidup

:evergreen_tree::evergreen_tree: πŸ’˜AHLI VIP :evergreen_tree::evergreen_tree:
:partly_sunny: ➧ Registration RM90 (ahli biasa)
:partly_sunny: ➧ Pembelian RM1550+- dalam masa 2 bulan akan upgrade ke VIP @ Ass.Supervisor
:partly_sunny: ➧ FREE 1 botol AVG
:partly_sunny: ➧ Boleh bina & luaskan rangkaian di seluruh dunia
:partly_sunny: ➧ Boleh menaja ahli biasa & ahli VIP
:partly_sunny: ➧ Diskaun 35% seumur hidup
➧ Ahli biasa buat pembelian VIP akan dapat 20% bonus
:partly_sunny:
➽ VIP bukan untuk yg minat Bisnes sahaja... yg tak minat pun boleh ambil pakej vip.. kerana VIP mendapat diskaun yang sangat berbaloi dan lebih jimat utk kegunaan sendiri



Anda Tidak paham? Tapi nak tau lebih lanjut?

Fast respond
Whatsapp / Telegram 016-6603741
● call/whatsapp/telegram 016 6603741 ●

Share this PostPin ThisEmail This
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Aloe Vera Putrajaya. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.